Om säsongen 2022

Falun, december 2022

Falun, december 2022.

 Tänk om någon hade sagt till dig på nyårsfesten 2020:  ”bara så du vet så kommer vi snart ha en pandemi i världen som kommer att pågå i nästan 2 år, för att sedan följas av ett invasionskrig i Europa”..

Hur galet det än låter så är det det som hänt och det har påverkat oss alla – både privat och den bransch som vi verkar i.

När vi för ett år sedan lade våra planer för 2022 så var det naturligtvis utan den vetskap vi har i dag kring skenande råvarupriser, hög inflation, kraftigt ökade transportkostnader och energikris.

Linolja och mjöl är två råvaror som ökat extremt mycket i pris under 2022 och våra leverantörer har genomfört stora prishöjningar med väldigt korta aviseringar

Trots prishöjningar och råvarubrister har Falu Vapen Färg AB fortsatt en väldigt hög leveranssäkerhet och ett sortiment som ligger väldigt rätt i tiden där FALU FASAD fortsätter ta marknadsandelar framför allt hos målerierna.

Nu hoppas vi verkligen, trots dystra dagliga rapporter, att vi fram emot våren har ett ljusare konjunkturläge och slut på kriget i Ukraina.

Vi tror på framtiden och vår affärsidé, med helmatta, diffusionsöppna färger i ett attraktivt prisläge, som vi bedömer är mindre konjunkturkänsliga än dyrare målningssystem.

Om vi inte träffas fysiskt så hoppas jag att ni tar möjlighet att vara med på något av alla de tillfällen vi erbjuder till utbildning via Teams, mer information kommer snart.

 

Tack för säsongen 2022 och väl mött inför 2023!

Med vänliga hälsningar

Falu Vapen Färg AB
Conny Alfsson
VD

Conny Alfsson, VD Falu Vapen Färg AB
Denna webbplats använder cookies. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om vår intigritetspolicy.

SVÅRT ATT BESTÄMMA KULÖR?

Här kan du själv välja bland några av våra vanligaste kulörer. Välj en färgruta ovan för att byta kulör på huset.