Vad händer i fabriken under december till mars ?

Under våren kommer vi återigen att erbjuda våra gratis utbildningar i färg- och målningsteknik.

Med början i december påbörjas den säsong som skall dra igång under mars/april månad. Vi planerar och produktutvecklar.

Rödfärgsfabriken brukar vara redo för återmontage efter höstens nedmontering. Allt görs för att se till att alla rör är rena, att alla slitagedelar är bytta och det nya kok-året kan börja igen. Vi kan, om vi behöver, göra 3 kok rödfärg à 6 000 liter om dagen. Detta motsvarar ca 270 000 m² målad yta per vecka.

Vi kommer alltid att vara redo att leverera färg till er. Alla ordrar som kommer till oss före 10.00 ställer vi ut på vår lastkaj för hämtning samma dag. Under 2023 har vi  haft en leveranssäkerhet på över 98 %.

Vi skapar ramar för det nya reklammaterialet som skall användas i butikerna. Vi kontaktar butikerna för att få veta vad de behöver och vill ha inför kommande säsong. Falu Vapen Färg AB har en ambition att göra ett samlat material för butikerna som håller ihop tillsammans med er egen design.

Upprepning är kunskapens moder.

Falu Vapen har under de senaste åren mött butikerna med utbildningar på ca 45 minuter.

Flera av dessa utbildningar har hållits i butik men de flesta har genomförts via Teams-möten där de flesta butikerna har deltagit med all sin personal uppdelat vid flera olika tillfällen. Deltagande har också kunnat genomföras med extra- och kommande sommarpersonal som deltagit från hemmet med samma länk som personalen i butiken.

Vi kickar igång utbildningarna redan i början på februari och fortsätter varannan vecka till slutet på april. Alltså, varannan vecka hela våren. Självklart kan vi finna andra tider om det passar er butik bättre men ju fler vi blir per tillfälle desto fler erfarenheter kan vi dela med varandra om hur just ni har bemött en kund och löst ett problem.

Välj ett eller flera datum. Kom en och en eller flera samtidigt. Ta med en kopp kaffe, var nyfiken, var kritisk och bli lite säkrare på inköpssätt,  förutsättningar och teknik om Falu Vapens Färg ABs produkter

Hur går det till?

Vi bjuder in till ett Teams-möte.
Anmäl er till johan.abrahamsson@rotmotaverken.se
Skriv där när ni vill vara med, namn på butiken och antal deltagare så löser vi resten. Schema för utbildningarna finner ni på ert ”intranät” för kedjan.

Påminnelse kommer en vecka före utbildningstillfället samt en dag innan.
Inbjudan till mötet kommer ca 20 minuter före kursstart.
Förutsättningar:
Vår avsändaradress måste vara godkänd i ert register annars riskerar inbjudan att hamna i spamkorgen.
Er mottagaradress är valfri och kan vara flera olika för att ni ska kunna sitta på olika platser samtidigt.
Dator med skärm och högtalare är såklart ett måste. Mikrofon är ett plus men vi kan också chatta frågorna från er.

Väl mött och hjärtligt välkomna

// Johan Abrahamsson, 0702 745 600

En av cisternerna rengörs
Utbildare Johan Abrahamsson
Denna webbplats använder cookies. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om vår intigritetspolicy.

SVÅRT ATT BESTÄMMA KULÖR?

Här kan du själv välja bland några av våra vanligaste kulörer. Välj en färgruta ovan för att byta kulör på huset.